2019 BAHAR VE YAZ DÜĞÜN KONSEPTİ TRENDLERİ

Merhaba Janti Ailesi,

Baharın  gelişi düğün sezonunun açıldığının habercisidir. Bu sebeple bu hafta siz değerli gelin adaylarımızı yakından ilgilendiren konu ” Bahar ve Yaz Düğün Konseptlerini” açıklıyor olacağız 🙂

Bu heyecanlı döneminizde, hazırlık aşamasındayken organizasyon detaylarınızda yardımcı olacak düğün trendleri ile ilgili en özel detayları sizin için aşağıda yer alan maddelerde derledik. Gelin, hep beraber yakından inceleyelim.

1) RENGİMİZ ”CANLI MERCAN”

Öncelikle bu yılın trend rengi  Pantone Renk Enstitüsü tarafından “Canlı Mercan” olarak açıklandı. Living coral yani canlı mercan renginin temelinde “iyimserlik” ve “mutluluk arayışı” vardır. Bu canlı rengimiz sıcaklığı ve enerjiyi simgelemesinden dolayı bu yılki düğün dekorasyonlarınız için iyi bir tercih olacaktır. Canlı mercan rengini düğün masa dekorasyonunuzda örtüler üstünde veya masa çiceklerinde kullanmayı tercih edebilirsiniz. Ayrıca turuncu,pembe ve turkuaz renkleriyle harmanlayıp daha da canlı bir görüntü oluşturabilirsiniz.

 

 

2) ARKA FONDA GEOMETRİK TASARIMLAR ÖN PLANDA

2018’de tercih edilmeye başlanıp,2019’da da popüleritisini sürdüren geometrik tasarımlar etkileyici düğünlere özel detay katmaya devam ediyor.

Bahar veya yaz ayında kumsalda düğün yapacak bir gelin adayı isen bu önerimiz tam sana göre diyebiliriz çünkü geometrik taklar en çok açık havaya yakışıyor. Geometrik tak çiçeklerle daha güzel duruyor.Bohem tarzda bir düğün yapmak istiyorsan geometrik taklar pampasla süslenebilir.

 

3) BAKIR TONLAR ÖN PLANDA

Düğün dekorasyonlarında sıkça kullanılmaya devam eden altın ve gümüş renginin yerini bu yıl bakır alıyor. Masa aksesuarlarında, suplalarda hatta sandalye renklerinde bakır tonları tercih edilebilir. Farklılık isteyen ve favorisi bakır olan gelinler bu konsepti düşünmeden isteyeceksinizdir:)

 

 

4) SİYAHIN ASALETİ

Siyah rengi birçok kadın için vazgeçilmez ve asil olarak adlandırılan bir renktir. Bu rengi masa örtülerinizde, düğün aksesuarlarınızda, davetiyelerinizde hatta pastanızda bile kullanabilirsiniz:) Düğün temanız ne olursa olsun siyah renk detaylara çok yakışacaktır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5) HEYKEL OBJELER

Janti Organizasyon olarak Önceliğimiz davete katılan konuklarımızın büyülenmesi. Antik dönem esintilerini yaşatacak davetinizin ambiansını baştan sona farklı kılacak heykel objeler, 2019 yaz düğünlerinde önde gelen detaylar arasında yerini aldı bile.

 

 

Sizlerde yüreklerde ve akıllarda yıllarca kalacak bir davet planlamak istiyorsanız mutlaka bizimle iletişime geçin sevgili Janti ailesi.

Gülümsemenizi Paylaşmak Dileğiyle…